Bespaar gemiddeld €650 per jaar

Bent u toe aan een flinke besparing op uw energiekosten? Dan wordt het tijd om in ieder geval eens goed te kijken naar de website van Easyswitch. Het is een nieuwe aanbieder van vergelijkingen, waar u onder andere de mogelijkheid heeft om energieaanbieders met elkaar te vergelijken. Vergelijk de kosten en kijk goed naar de voorwaarden, om vervolgens direct over te stappen. Naast de verschillende energieleveranciers heeft u er ook de mogelijkheid om een aantal andere producten en providers naast elkaar te zetten.

Vergelijken en overstappen

Easyswitch biedt u graag de mogelijkheid om de verschillende energieleveranciers op een rij te zetten. Geef aan hoe groot uw huishouden is, of wat het verbruik aan stroom en gas vorig jaar was. Op basis van die gegevens en uw postcode en huisnummer heeft u de mogelijkheid om binnen een paar minuten een vergelijking uit te voeren. Gebruik vervolgens de verschillende filtermogelijkheden, om bijvoorbeeld alleen de aanbieders met een vaste of variabele prijs voor stroom en gas te zien te krijgen, of alleen de groene alternatieven te vergelijken. Komt u een interessante energieleverancier tegen waar u flink kunt besparen? Dan kunt u via Easyswitch direct een aanvraag doen en flink op uw kosten besparen.

Energie, internet, televisie, telefonie en verzekeringen

U heeft op Easyswitch de mogelijkheid om energie te vergelijken, maar u kunt de website ook gebruiken om een aantal andere producten en abonnementen naast elkaar te zetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het internetabonnement dat u gebruikt, de kosten die u betaalt voor televisie en telefonie of verschillende verzekeringen die u heeft lopen? U kunt er op Easyswitch op een heel eenvoudige manier voor zorgen dat u flink op uw vaste lasten kunt besparen. Aangezien u direct over kunt stappen zit het proces bovendien gemakkelijk in elkaar.

Gemiddelde besparing van €650

Uit de gegevens van Easyswitch blijkt bovendien dat u de mogelijkheid heeft om honderden euro’s te besparen. De gemiddelde besparing van gezinnen die gebruik maken van de website om hun energieleverancier af te zetten tegen de nieuwe aanbiedingen bedraagt €650! Dat betekent dat u gemakkelijk honderden euro’s per jaar kunt besparen, door simpelweg een online vergelijking uit te voeren en vervolgens over te stappen. Easyswitch neemt u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u hier zelf niet achteraan hoeft, maar u aan de andere kant toch flink minder kosten hoeft te maken.