Pricewise; een transparante en betrouwbare energievergelijker

pricewisePricewise vergelijkt verschillende energieleveranciers objectief door ook leveranciers waar zij geen overeenkomst mee hebben mee te nemen in de vergelijking. Dit maakt de vergelijking betrouwbaar en krijg je uiteindelijk het advies dat bij je past. Uiteraard komt de leverancier met de scherpste prijs bovenaan te staan. Iedereen wil immers zijn energiekosten zo laag mogelijk houden. Met de filterfunctie kun je bij de energievergelijker van Pricewise aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn. Zo kan Pricewise een vergelijking op maat bieden.
In de resultaten krijg je geen top 3 te zien maar een volledig overzicht met aanbieders. Hier kan de consument aan de hand van haar eigen wensen zelf een keuze uit maken.

Posities in de resultaten zijn niet te koop. Dit maakt Pricewise eerlijk en betrouwbaar. Ook is er geen reclame van energieleveranciers te vinden op de website. Pricewise verdient pas geld op het moment dat er via hun site een energiecontract afgesloten wordt. Zij zijn een onafhankelijke partij.  Voor Pricewise maakt het geen verschil voor welke leverancier je kiest.

Pricewise verbeterd continu de software zodat ze een optimale vergelijking kunnen bieden. De energievergelijker onderhandeld om de laagste tarieven aan te kunnen bieden en de klantenservice zit klaar om al je vragen over de vergelijkingen en het overstappen te kunnen beantwoorden.