Vergelijk bijna alle energiebedrijven

Energieleveranciers.nl is een van de energievergelijkers die de zaken goed op orde lijkt te hebben. Men is erin geslaagd om een duidelijke website op te zetten en ervoor te zorgen dat gebruikers ook daadwerkelijk snel uitkomen bij de informatie die ze wensen te verkrijgen. Men krijgt op Snakewool.nl de hoogste score toebedeeld en is erin geslaagd om een plaats in de top-10 te bemachtigen bij WUA!. Uiteraard is het vooral de gebruiksvriendelijkheid waar men punten mee heeft weten te scoren.

Energieleveranciers.nl zeer informatief
Energieleveranciers.nl wordt vooral gezien als een zeer informatieve website. Het is op Snakewool.nl vooral de informatieve waarde die ervoor zorgt dat de website een aantal concurrenten achter zich laat. Zowel Gaslicht.com, Energieprijzen.nl en Energievergelijken.nl haalden het niet bij deze vergelijker. Een van de voordelen van de site is dat men beschikt over een eigen database, op basis waarvan de verschillende berekeningen gemaakt worden. Hierdoor ontstaan er regelmatig prijsverschillen met die van andere vergelijkers, maar dat neemt niet weg dat Energieleveranciers.nl erin slaagt om een compleet beeld aan te bieden, waar u als gebruiker ook echt wat aan heeft.

Top-10 plaats bij WUA!
Energieleveranciers.nl is er daarnaast in geslaagd om de top-10 van WUA! binnen te dringen, waar men het eerder nog moest doen met een 12e plaats. WUA! is marktleider over het gebied van online concurrentieanalyse en heeft eens goed gekeken naar de verschillende online energiemaatschappijen. Gebruikers kregen 2 uur de tijd om zich te oriënteren op het internet en hebben op basis daarvan uiteindelijk aangegeven welke website van hen de voorkeur kreeg. Energieleveranciers.nl is op een 10e plaats geëindigd en hoeft daarmee eigenlijk alleen de verschillende aanbieders van energie voor zich te dulden, maar geen andere vergelijkers.

Sorteren van de gegevens
Op Energieleveranciers.nl heeft u de mogelijkheid om de gegevens op basis van een aantal verschillende factoren te sorteren, zodat u zichzelf een helder overzicht kunt verschaffen. U heeft de mogelijkheid om te sorteren op basis van de jaarprijs, de looptijd en de tariefsoort. Dit zorgt ervoor dat u de verschillende aanbieders op een duidelijke manier naast elkaar kunt zetten. Ook kent men rapportcijfers toe aan de verschillende aanbieders, zodat u die gemakkelijk kunt beoordelen. Uiteraard is het vooral de bereikbaarheid die er in combinatie met de klantenservice voor heeft gezorgd dat deze gegevens ook daadwerkelijk op een goede manier worden beoordeeld.

Ervaringen van andere gebruikers
Op Energieleveranciers.nl kunt u bovendien lezen wat andere klanten ervaren hebben bij bepaalde aanbieders van energie, zodat u het direct merkt wanneer een bepaalde partij de zaken niet op orde heeft. Uiteraard zijn de verschillende beoordelingen niet altijd 100% betrouwbaar, maar het geeft een uitstekend beeld van de algehele sfeer en kwaliteit. Op het moment dat Energieleveranciers.nl laat zien dat praktisch iedereen tevreden is met een bepaalde aanbieder kunt u er met een gerust hart gebruik van maken. Wat dat betreft is het verstandig om de website in ieder geval goed te bekijken wanneer u denkt aan een overstap tussen energiemaatschappijen.